Hvorfor hyre en freelance forfatter

Når du skal betale for at en freelancer skal skrive teksten din, er du den som vet best hva du vil ha selv. Du sitter med all makten, og kan velge helt selv hva du vil betale for og ikke. Uheldigvis er det ikke alle som vet hvordan man egentlig skriver en bra tekst, ikke engang de som kjenner temaet godt klarer å skrive en bra tekst hver gang.

Hvis du allerede har startet et selskap, en nettside eller noe lignende, vet du at det er tidskrevende med alt ansvaret. Dette er en god grunn til å hyre en freelancer til å gjøre litt av jobben for deg. I stedet for å sitte en time, kanskje to for å prøve å skrive en bra tekst, ville det ikke spart mye tid å betale en liten sum for en original og ferdigskrevet tekst? Skulle teksten du bestilte ikke være god nok i dine øyne, er det bare å si nei takk.

En dårlig skrevet tekst ser useriøst ut. En tekst full av dårlig grammatikk, skrivefeil og fwieubibj sier en ting til leseren, og det er "uprofesjonell". Hvis du har dårlig tid, eller ikke vet helt hva du skal skrive, får du et dårlig resultat. dette kan ha helt motsatt effekt enn det du egentlig prøver på. I stedet for å tiltrekke kunder, vil du frastøte dem. Hvis en freelancer skal skrive en tekst, vil han/hun ha både bedre tid, og gode ideer på hva som skal skrives.

Sist men ikke minst vil en freelance forfatter være mer lidenskapelig opptatt av å skrive akkurat din tekst, enn en profesjonell forfatter vil være. En freelancer vil være mer opptatt av å gjøre deg fornøyd, enn det en profesjonell vil være. Freelancere vil alltid prøve å gjøre det bra i håp om å få skrive flere tekster for deg en dag, men en profesjonell vil få inn nye oppdrag hele tiden, og gjøre så mange som mulig på kortest mulig tid. Noe som nesten alltid resulterer i unøyaktig arbeid.