Varför freelancer är ett bra jobb

Varför vill man jobba som freelancer?

Att jobba som frilansare är ett mycket fritt och lärorikt yrke. Man lär sig nya saker hela tiden samtidigt lär man sig utveckla språket man skriver på. Är man en person som inte känner för att gå ut till sin bil varje dag och köra till sitt arbete, då är detta perfekta jobbet för dig. Vill du sitta hemma och skriva går de bra. Känner du för att sitta nere i Portugal på din favorit ö går de också bra. Gillar du skriva och ta reda på fakta om saker är detta det mest perfekta jobbet för dig.

Att kunna bestämma över sig själv

Fördelarna med detta jobbet är massvis. Att ha en chef över sig kan kännas rätt jobbigt och påfrestande så det gäller man har en bra relation med sin chef. Detsamma gäller kollegor, man måste trivas med dem man arbetar med för att kunna trivas på sitt arbete. Vissa personer tycker det är skönare att jobba själv tack vare detta. Är man frilansare slipper man tänka på alla dessa problem samtidigt som man sköter sig själv och bestämmer sina arbetstider helt och hållet själv.

Växande yrke

Att va egenanställd har växt lavinartat dem senaste åren. På bara 5 år har det skett en ökning med 700 procent. Detta är en världs växande trend och inte bara i Sverige. Folk vill resa mer och slippa binda upp sig till jobb och massa annat. Många sitter i ett billigare land än Sverige och tjänar betydligt mer än vad dem flesta gör i landet man bor i. Älskar du resa och vill kunna jobba var du vill ifrån är detta nått för dig. Det är framför allt ungdomar som satsar på frilansare medans dem äldre kanske inte känner till just hur de med frilansare funkar. Ungdomar idag växer i stort sätt upp med en data eller en surfplatta i handen. Många äldre har inte de intresset med datorer som dem flesta ungdomarna har idag.